Avem multiple soluții, pentru orice idee ai avea

Te ajutăm, venim înaintea ta cu o gamă variată de servicii

Dezvoltăm aplicații pentru tine

Important pentru noi este ca tu să știi ce anume îți dorești. Vom pune pe hârtie împreună toate detaliile, concentrându-ne la rezultatul final: ca TU, client al nostru, să îți optimizezi afacerea, procesele de lucru interne, să fii promovat în lumea virtuală, să devii mai bun, să oferi calitate, să fii vizibil.

Noi punem la dispozitie know-how-ul, tehnologia și echipa. Nicio provocare nu este prea mare pentru noi. Am dezvoltat aplicații pe framework-uri, CMS-uri și tehnologii diferite (CakePHP, Drupal, Joomla, WordPress, Prestashop, Magento, Opencart, Moodle, Dokeos, eFront și multe altele), pentru sisteme de operare diferite (Windows, Linux, Android, IOS), în limbaje diferite (PHP, Java, Javascript, XML, HTML, CSS, etc).

Îti oferim securitate, siguranța

Afacerea ta depinde de tehnologie și modul în care este utilizată. Infrastructura hardware și/sau aplicațiile software utilizate trebuie întreținute periodic pentru eliminarea breșelor de securitate și desfășurarea activității în mod optim.

Noi, echipa LISAL, te putem ajuta să fii online mereu, să ai acces de pretutindeni la informațiile tale, la cele mai noi tehnologii software sau hardware, să îți securizezi accesul la calculatoarele din rețeaua proprie, practic să deții controlul din punct de vedere IT în propria afacerea. Control care să te ajute să devii mai performant.

Ai idei și nu reușești să le pui în practică?

Experiența noastră, a membrilor echipei LISAL, îți este pusă la dispoziție pentru a transforma în realitate cele mai frumoase vise. Și nu doar prin aplicațiile dezvoltate pe care ți le oferim. Inspiră-te din selecția noastră de proiecte și pune bazele unei idei de afaceri extraordinare.

Ai o idee? Te ajutăm să o transpui de pe hârtie în practică pentru a maximiza șansele de reușită. La birou, colegii îți spun ca au nevoie de sisteme actualizate pentru a fi ei înșiși mai performanți? Facem o analiză pentru tine a tot ceea ce înseamnă upgrade al rețelei și îți propunem soluții care să îți îmbunatățească activitatea.

Construim puzzle-uri pentru tine

Pas cu pas, încetul cu încetul ai reușit să faci ceea ce nu credeai ca ar fi posbil. Să pornești la drum, de unul singur sau într-o echipa, în marea aventură care se cheamă independență. Afacerea ta acum e centrul activității tale.

Permanent vei avea nevoie de ajutor să îmbini puzzle-ul tehnologiei. Venim în întâmpinarea ta cu idei și soluții. Îți oferim servicii de consultanță, aplicații software, integrării de sisteme, management proiect, suport tehnic, servicii de outsourcing care să îți dea un avantaj față de competitori.

Îți place ce vezi?

Îți promitem ca te vom ajuta, că îți vom oferi cele mai optime soluții pentru creșterea afacerii.

 
Sunteți deciși să faceți o schimbare?

Doriți să vă contactăm și să vă oferim mai multe detalii? Vă rugăm sa completați câmpurile de mai jos iar unul dintre membrii echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp.

X
CONTACT