Sharing is caring!

Securizare OpenCart dupa instalare

Amenintarile de securitate determina sa se investeasca in securizare OpenCart imediat dupa instalare. In continuare, sunt prezentate cateva activitati care ar trebuie efectuate in momentul in care un magazin online OpenCart este instalat si poate fi accesat online.

1. Imediat dupa finalizarea procesului de instalare OpenCart notifica utilizatorul asupra faptului ca trebuie sters folderul de instalare. De cele mai multe ori, acest folder nu este sters ci doar redenumit.

2. Modificarea adresei URL implicite pentru acces la backend este o alta metoda de evitare de a accesare a zonei de backend. Modificare adresei URL poate avea impact ulterior asupra instalarii modulelor. Modificarea se realizeaza prin redenumirea folderului Admin si editarea fisierelor de configurare in care se pune noua cale.

3. Configurarea magazinului online OpenCart sa utilizeze HTTPS prin instalarea unui certificat SSL si modificarea setarilor magazinului eCommerce

4. Utilizarea unui nume de utilizator diferit de Admin, care este cel implicit.

5. Punerea magazinului online in mentenanta pana in momentul in care este finalizat.

Call Now Button
Sunteți deciși să faceți o schimbare?

Doriți să vă contactăm și să vă oferim mai multe detalii? Vă rugăm sa completați câmpurile de mai jos iar unul dintre membrii echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp.

[capcha]

X
CONTACT