Mută afacerea online

Poți avea un magazin online extraordinar cu sute și mii de produse. Mută business-ul tău online!

Ai nevoie de un upgrade de imagine?

Ai un magazin online însă imaginea lui nu reprezintă ceea ce ți-ai dorit? Visezi la mai mult?

 

Relaxează-te, lasă problemele pe seama noastră!

Magazinul tău online are probleme? Nu se afișează corect informația? Butoanele nu funcționează? Vrei module noi? Solicită ajutorul nostru specializat!

Promovează afacerea ta!

Un site perfect nu garantează venituri pe măsură. Promovează-ți afacerea, fii mereu printre primii în căutarile clienților tăi!

Ce putem face pentru TINE? Ce putem face pentru MAGAZINUL tău online?

Magazinul va avea un design modern pe orice display

Magazinele online create se adaptează optim pentru fiecare dispozitiv de pe care sunt accesate paginile web. Clientul va cumpăra fără probleme indiferent dacă se află în fața calculatorului, dacă are o tabletă sau folosește telefonul mobil.

1

Îți oferim siguranța datelor tale

Securitatea datelor dintr-un magazin online este importantă. De aceea, această activitate este o prioritate pentru noi la preluarea oricărui proiect.

Servicii mereu utile: Suport & Mentenanță

Știm că nu ai timp să te ocupi de magazinul online așa cum ți-ai dori. De aceea, te ajutăm cu informații și sfaturi atunci când le soliciți și putem avea grijă ca produsele tale să fie tot timpul online.

Te facem cunoscut: Promovare & SEO

Îți dăm sfaturi cum ai putea să îți promovezi produsele online și îți actualizăm site-ul cu metadate pentru SEO. Promovarea prin Google Adwors, Facebook Adds este un mijloc rapid de a obține vânzări.

Cât de puțin înseamnă viitorul afacerii TALE! Analizează ofertele noastre și te vei convinge!

Oferim prețuri personalizate pentru fiecare proiect după ce cunoaștem cerințele. Oferta noastră reprezintă punctul de plecare pentru orice magazin online de succes. Îți furnizam soluții complete indiferent dacă ești la început de drum sau deja ai pornit.
Dezvoltăm magazine online utilizând cele mai cunoscute platforme open-source (magento, prestashop, opencart, wordpress-woocommerce).

Prețurile nu includ TVA. De asemenea, dorim să precizăm ca aceste prețuri sunt puncte financiare de plecare orientative. Oferta noastră finală va fi realizată după analiza cerințelor.

Îți place si îți dorești ceea ce vezi?

Suntem mereu în căutare de noi provocări. Pentru noi, niciuna nu e prea mică sau prea complicată. Găsim soluții acolo unde alții s-au resemnat, echipele implicate colaborează strâns pentru ca rezultatul să fie cel așteptat în primul rând de voi, clienți ai noștri! Inovăm, adaptăm soluții, venim în întâmpinarea voastră cu propuneri și soluții inovative.

Am fost, suntem și vom fi mereu alături de voi. Convinge-te și tu!

 
Sunteți deciși să faceți o schimbare?

Doriți să vă contactăm și să vă oferim mai multe detalii? Vă rugăm sa completați câmpurile de mai jos iar unul dintre membrii echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp.Solicit mai multe informatii despre:

Crearea unui magazin online nouUpgrade la magazinul meu onlineSuport tehnic si mentenanta magazin onlineOptimizarea SEO a magazinului meuAm nevoie de o solutie particularizata

X
CONTACT