Sharing is caring!

Ce este GDPR? GDPR este un document adoptat de Parlamentul European in Aprilie 2016 si este un Regulament ce priveste Protectia Datelor Personale in procesele de prelucrarea si procesarea a acestor informatii.

Regulamentele Europene nu au nevoie de legi nationale dedicate care sa transpuna prevederile in legislatia fiecarui stat membru al Uniunii Europene si intra in vigoare direct, fara alte formalitati, in acelasi timp in toate statele membre UE.

Acest pachet legislativ a fost adoptat de Parlament si Consiliul European la incepului anului 2016 si se aplica incepand cu data de 25 mai 2018.

Include doua acte normative:

  • Regulamentul (UE) 2016/679 Privind Protectia Persoanelor Fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General Privind Protectia Datelor)
  • Directiva (UE) 2016/680 referitoare la Protectia Datelor Personale in cadrul activitatilor specifice desfasurate de Autoritatile de Aplicare a Legii
Call Now Button
Sunteți deciși să faceți o schimbare?

Doriți să vă contactăm și să vă oferim mai multe detalii? Vă rugăm sa completați câmpurile de mai jos iar unul dintre membrii echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp.

X
CONTACT