Audit website | Audit magazin online

Ai trafic dar numărul conversiilor este mic? Rata bounce este mare? Crezi că ai făcut tot ceea ce este posibil și nu mai ai nicio soluție?

Apelează la serviciile LISAL pentru un audit complet. Identificăm problemele și oferim soluții.

Audit website | Audit magazin online

Optimizarea oricărui website face parte din strategia de marketing a oricărei afaceri online.

LISAL vine în ajutorul tău cu un audit realizat profesionist pe specificul tău de activitate pentru magazinul tău online. Trebuie doar sa completezi datele din formular, să optezi pentru ceea ce vrei să fie auditat și vei primi în 72h raportul pe mail. Iti vom analiza toate paginile relevante din website, fluxurile specifice unui magazin online, modul de securizate al website-ului, optimizarea paginilor pentru dispozitive mobile și îți vom arăta toate elementele care pot fi îmbunătățite pentru a crește performanțele site-ului.

Site-ul va fi analizat urmărindu-se mai multe aspecte:

 1. Viteza de încărcare a paginilor
 2. Securizarea conexiuni client-server prin utilizarea unui certificat SSL (https)
 3. Optimizarea paginilor pentru accesarea de pe dispozitive mobile
 4. Verificare fluxuri existente în website (finalizare comandă, adăugare produs în coș, …)
 5. Identificare elemente obligatorii necesare într-un website (ANP, termeni și condiții, politica de confidențialitate, …)
 6. Date structurate pentru o mai bună indexare Google
 7. Sitemap

Vrei să își auditezi singur website-ul? Folosește adresele URL de mai jos!

Solicită un audit pentru website-ul tău!

6 + 3 =

Viteză încărcare pagini website

Viteza de încărcare a unei pagini dintr-un website este un element esențial pentru ca un utilizator să caute informații suplimentare.

Paginile principale dintr-un website trebuie să se încarce sub minim 7s dar se recomandă ca acestea să se încarce sub 5s.

Verifică gratuit viteza de încărcare a paginilor website-ului aici și aici. Vrei să remediezi și nu știi cum? Apelează la LISAL.

Audit viteza incarcare pagini website
Audit SSL

Instalare și configurare certificat SSL

Începând din ianuarie 2017 Google penalizează website-ului care nu au instalat și configurat corect un certificat SSL (adică website-ul să funcționeze pe https). Ce înseamnă acest lucru? Conexiunea dintre browser-ul dumneavoastră și server se realizeză criptat iar parolele nu pot fi interceptate și aflate cu un program specific.

Există mai multe tipuri de certificate: gratuite (Let’s Encrypt sau plătite). Diferența dintre acestea constă în notorietatea lor.

Verificați gratuiti aici dacă certificatul SSL este configurat corect. Dacă întâmpinați vreo problemă, contactați echipa LISAL.

Audit optimizare website pentru dispozitive mobile

Într-o lume în care peste 70% din traficul unui magazin online se realizează de pe dispozitive mobile este necesar ca paginile să optimizate pentru a afișa corect informația.

Există mai multe elemente care se verifică dar în primul rând trebuie ca website-ul și tema acestuia să suporte tehnologia care face posibil acest lucru. De aceea este necesar ca website-ul și modulele acestuia să fie actualizate în permanență.

Puteți verifica aici dacă website-ul dumneavoastră este optimizat pentru dispozitive mobile. Dacă nu este optimizat puteți apela la echipa LISAL.

Audit optimizare website pentru dispozitive mobile
Audit fluxuri magazin online

Audit fluxuri magazin online

 • Ai un magazin online? Ai trafic dar sunt puține comenzi? Care ar putea fi problema/problemele?
 • Se creează greu un cont în magazinul online prin solicitarea de informații neesențiale.
 • Sunt erori în formularul de finalizare comandă.
 • Se solicită prea multe informații neesențiale pentru o comandă.
 • Nu există posibilitatea de autentificare folosind butoanele sociale.
 • Nu se poate comanda folosind contul de facebook sau google.
 • Procesul de identificare a unui produs este dificil. Nu exista filtre în website.

Acestea pot fi câteva exemple de probleme dintr-un magazin online care ar putea determina utilizatorii să nu finalizeze o comandă.

Audit identificare elemente obligatorii website

Website-ul nu trebuie să fie unul de tip fantomă. Legislația în domeniu prevede ca în orice website să existe informații referitoare la deținătorul acestuia.

Așadar, sunt obligatorii pagini cu informații despre deținătorul website-ului, date de contact, termeni și condiții, politica de confidențialitate, modalitatea de transport, retur produse, ANPC, modalitatea de plată și orice alte elemente care se consideră necesare.

Puteți apela la echipa LISAL pentru crearea textelor pentru magazinul dumneavoastră online.

Audit identificare elemente obligatorii website
Date structurate

Date structurate

Pe lângă elementele standard SEO: titlu, metadate, date structurate, descriere, s-au introdus elemente suplimentare pentru o mai bună indexare astfel încât motoarele de căutare să indexeze mai bine website-ul. Aceste elemente se regăsesc în schema.org iar cele neaparat necesare unui websit se referă la schema pentru organisation, websit, product, review, breadcrump.

Puteți verifica dacă există date structurate în website aici. Pentru un audit SEO aprofundat, inclusiv analizarea concurenței vă rugăm să accesați secțiunea Auditare SEO.

Audit SEO (Search Engine Optimization)

Auditarea SEO este esențiale pentru un website. În orice moment trebuie să cunoașteți cuvintele cheie din website-ul d-voastra și ale concurenței.

În această secțiune se verifică dacă website-ul are elementele standard pentru SEO: titlu, descriere, metadate, URL-uri prietenoase, date structurate.

Puteți verifica dacă există date structurate în website aici. Pentru un audit SEO aprofundat, inclusiv analizarea concurenței vă rugăm să accesați secțiunea Auditare SEO.

Audit SEO (Search Engine Optimization)

Îți place si îți dorești ceea ce vezi?

Suntem mereu în căutare de noi provocări. Pentru noi, niciuna nu e prea mică sau prea complicată. Găsim soluții acolo unde alții s-au resemnat, echipele implicate colaborează strâns pentru ca rezultatul să fie cel așteptat în primul rând de voi, clienți ai noștri! Inovăm, adaptăm soluții, venim în întâmpinarea voastră cu propuneri și soluții inovative.

Am fost, suntem și vom fi mereu alături de voi. Convinge-te și tu!

Sunteți deciși să faceți o schimbare?

Doriți să vă contactăm și să vă oferim mai multe detalii? Vă rugăm sa completați câmpurile de mai jos iar unul dintre membrii echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp.Solicit mai multe informatii despre:

Crearea unui magazin online nouUpgrade la magazinul meu onlineSuport tehnic si mentenanta magazin onlineOptimizarea SEO a magazinului meuAm nevoie de o solutie particularizata

X
CONTACT